Ne bi hotel živeti brez elektrike!

Ian Graham

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Od elektrike smo odvisni pri skoraj vsem, kar počnemo. Z njo grejemo, osvetljujemo, se prevažamo in se zabavamo. Elektrika je tu že od nekdaj, vendar smo šele pred 200 leti ugotovili, kako jo uporabljati. Ugotovi, kaj vse nam omogoča – in kako nam je nekdaj uspelo živeti brez nje. Danes je eden največjih izzivov znanstvenikov najti nove, varnejše postopke proizvajanja električne energije. Pomisli, kako lahko zmanjšaš porabo elektrike, ki jo moramo ustvariti. Vsi lahko varčujemo z energijo – to ni samo stvar znanstvenikov. Preprosti poskusi, opisani v tej knjigi, ti bodo pomagali razumeti, kako deluje elektrika. Vedno bodi pazljiv z elektriko. Če z njo ne ravnaš, kot je treba, je lahko izjemno nevarna.
Serija Ne bi hotel … je brilijantna zbirka prvoosebnih zgodb, ki popeljejo otroke skozi šokantne in zanimive prigode iz zgodovine ali sedanjosti. S humornimi stripovskimi ilustracijami oživijo knjižne junake in njihova dejanja.

Založba Hiša Knjig, Založba Kmš, 2018
Trda vezava, 34 strani
Mere: 24,5 x 22 cm
ISBN: 9789617052244

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.