Živali, živali vsenaokrog

Niko Grafenauer

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Nagajivi dvovrstični verzi Nika Grafenauerja so se prikradli v ustvarjalno domišljijo ilustratorke Polone Lovšin, ki jih je s svojimi čudovitimi akrilnimi ilustracijami povezala v harmonično celoto. Čudovita slikanica dveh vrhunskih avtorjev, ki jo bodo otroci jemali s police nočne omarice znova in znova.

Zvedava deklica in kuštravi fantič sledita rdečemu balonu na razburljivi poti od doma v živalski vrt, na travnik, v gozd na polje in na kmetijo k dedku in babici. Povsod opazujeta živali. Nanje kažejo preproste dvovrstične ritmične pesmice, ki nežno tlakujejo pot deklice in dečka. Na večerno ozarjeni kmetiji v topli postelji se zaključuje njun čaroben, živalsko obarvan dan, z lajajočim volkom, ki, kot kaže, ne domuje le v Rdeči kapici. Živali so prav zares povsod naokrog.

Založba Grafenauer, 2020
Trda vezava, 40 strani
Mere: 22,5 x 28,0 cm
ISBN: 9789616864497
 

v košarico
Namesto: 25,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.