Ne pozabi na naslov!

Gaja Kos

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Miška se znajde v slikanici brez zgodbe. K sreči v nahrbtniku najde sir (brez lukenj), po kratkem spancu pa sreča še eno miško. A kaj, ko ima ta v nahrbtniku - mačka! Miški, razočarani nad takšno knjigo in ustvarjalci, pobegneta skozi luknje (brez sira), za konec pa v kolofonu najdeta še svoji imeni. Katera je Mici in katera je Rita?!?

Ta neobičajna knjiga je polna komičnih domislic. Zelo primerna je za družinsko branje, ki se bo končalo s krohotanjem v naročju. Lahko pa ob tej neobičajni slikanici spoznavamo, kako sicer nastajajo slikanice in kaj jih sestavlja - kdo je pozabil napisati besedilo? Kaj vse v knjigi manjka? Kdo pa je opravil svoje delo?

Založba Miš, 2022
Trda vezava, 28 strani
Mere: 19,5 x 25,0 cm
ISBN: 9789612725082

v košarico
Namesto: 26,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.