Zmajček iz Žabje vasi

Anita Hrast

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Zgodba o malem Zmajčku, ki ga mati Zmajevka odloži na njivi v najbolj podeželskem delu Ljubljane. Zmajček ne ve, zakaj se je rodil, zato skupaj z vaškimi živalmi o tem povpraša Modro žabo, najpametnejšo žabo v Žabji vas. Ta mu pove, da so ga čakali tisoč let, da bi širil ljubezen, ljudem blažil stiske, jih učil ljubiti in biti ljubljen ter povezan z naravo. Odloči se, da bo širil ljubezen še naslednjih tisoč let, da bo združeval družine in jih povezoval, tudi tako, da si bodo izdelali male zmaje in tekali po najbližjih travnikih ter tako krepili medsebojno povezanost, radost in družino kot osnovno celico družbe.

Knjiga vsebuje tudi Dejstva o žaba in Smernice za izdelavo papirnega zmaja. Slikanico je napisala Anita Hrast, z nenavadnimi kipci pa jo je likovno opremila Nadja Osojnik.

Založba Nabium, 2022
Trda vezava, 33 strani
Mere: 24,5 x 24,5 cm
ISBN: 9789610710295
Cena: 24,90 €
 

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.