Če v juho pade muha

Klarisa Jovanović

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Kaj se zgodi, če v juho pade muha? Zgodi se zbirka nagajivih otroških pesmi, ki ni od muh, a ima svoje muhe. V igrivosti in nagajivosti se pred nami zvrstijo izštevanke, uspavanke, bibarije, šaljive pesmice, v katerih slika naslika slikarja in hiša sezida zidarja, pa tudi bolj meditativne pesmi, na primer o času, ki je ena čudna stvar, ravna in obenem kriva. Klarisa Jovanović se lahkotno poigrava z ljudsko poezijo, preigrava zabavne pesniške skovanke ter tankočutno prisluhne otroški duši in otrokovim skrbem.


Pesniška zbirka je namenjena mlajšim bralcem, vendar bo s svojo zvočnostjo in iskrivo duhovitostjo pritegnila tudi nekoliko starejše. Dragocene pripovedne in bralne trenutke bodo dodatno obogatile odlične ilustracije Štefana Turka.


KUD Sodobnost International, 2023
Trda vezava, 56 strani
Mere: 15,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617132649

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.