Nekaj je v zraku : zapiski o dveh Ajdah in racaku letaku

Peter Svetina

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Najprej Ajda naredi očka iz papirja, da gre njen pravi očka lahko na službeno pot na Dunaj, očka iz papirja pa z njo na šolski izlet. Potem neka druga Ajda pelje dedka na izlet v Prago, kjer je v telefonski govorilnici nekoč davno pozabil telefonsko številko sila simpatične kolegice Božene. Na potovanje se zaradi vrabcev odpravi tudi povodni mož Valdštajn, vse do Amerike pride. Medtem pa racak, tisti z nadsokoljimi očmi, leti proti našim krajem, a kaj hoče drugega, če je pa toliko zgodb v zraku, ki jih je treba spraviti lepo dol na tla.


Pred vami so prigode, polne toplega humorja, prismuknjenih likov in iskrive domišljije, kot smo jih pri Petru Svetini vajeni, a zopet drugačne, sveže in inovativne. Z izvirnimi ilustracijami jih tokrat bogatijo podobe Petre Preželj. Peter Svetina je bil za svoje literarno ustvarjanje večkrat nagrajen, nominiran je bil tudi za Andersenovo nagrado, najvišje mednarodno priznanje na področju mladinske književnosti.

KUD Sodobnost International, 2023
Trda vezava, 128 strani
Mere: 15,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617132526

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Primer gospoda Granda – Klub D

Knjiga je še nerabljena! Bor in Uggla sta soseda in prijatelja, oba zelo bistra in tudi odlična učenca. Opazita veliko podrobnosti, pozorno opazujeta, imata močan čut za pravičnost in srce na pravem mestu. Nič čudnega, da se razveselita, ko razredničarka nekega dne pove, da bo na šoli pričel delovati detektivski krožek. Njuna prva detektivska naloga je rešiti nagradno uganko, ki jo je postavil lastnik nove trgovine v središču mesta.

v košarico
Namesto: 28,69 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.