Najbolj neverjetni pobegi

Soledad Romero Mariño

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Spoznaj najbolj domiselne pobege v zadnjih stoletjih od pobega iz Alcatraza do pobega »El Chapa« Guzmana. Neverjetna ilustrirana kronika najdrznejših in najbolj iznajdljivih pobegov, kar jih pozna svet. Odkrij podrobnosti legendarnih pobegov z vsega sveta. Kako so bili načrtovani. Kakšne metode so uporabili, da so pretentali varnostne sisteme. Katere sledi so našli policisti, da so ubežnike izsledili. Kako je zapornikom uspelo pobegniti iz najbolj varovanih zaporov na svetu. Katere so bile šibke točke teh zaporov in kako so jih ubežniki odkrili.

KUD Sodobnost International, 2023
Trda vezava, 84 strani
Mere: 22,5 x 28,5 cm
ISBN: 9789617132663

v košarico
Namesto: 29,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Joga za dobro jutro: prebudimo se v nov dan

Knjiga je nerabljena! Ta zgodba za prebujanje je veliko več kot le zgodba. Je vadba za otroke in starše, da veselo pozdravijo jutro ter se podajo na vsakodnevne dogodivščine z namenom in zaupanjem. Odpri te knjigo in sezite proti nebu, stopite z nogami trdno na tla in se pripravite na čudovit dan 

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.