Nik se zaljubi v novo sošolko

Eva Koritnik, ilustracije Nataša Vertelj

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena. Mlada literarna ustvarjalka Eva, četrtošolka Osnovne šole Šmarje pri Jelšah, se v delu Nik se zaljubi v novo sošolko loteva tematike neposredno iz svojega šolskega vsakdana. Njen osrednji lik Nik je lahko katerikoli otrok, ki se veseli šole, ker je zvedav in ker se bo po dolgih počitnicah spet družil s prijatelji. Prav tako Nik obiskuje številne interesne dejavnosti in tako z dodatnimi konjički, ki jih ima, dodobra zapolni svoj prosti čas. Med drugim tudi z branjem, ki je še vedno ena Evinih najljubših dejavnosti. Nikova pričakovanja pa se naenkrat preobrnejo na glavo - na prvi šolski dan ob oknu zagleda prikupno deklico, ki je ne pozna. Njegov šolski vsakdan tako postane prepleten z nastavljanjem skrivnih majhnih pozornosti - vse dokler ga Katja, kot je ime njegovi novi sošolki, ne zasači... V tej točki delo doseže vrh in sledi razplet, ki je še posebej mikaven za mlade bralce, saj je to njihov svet - svet, prikazan skozi oči devetletne deklice, kot ga ona in njeni sovrstniki doživljajo.

Založba Alba 2000, 2013
Trda vezava, 23 strani
Mere: 21,5 x 15 cm
ISBN: 9789616668712

 

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 6,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.