Sonce in sončice

Tone Pavček, ilustracije Marjan Manček

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
V zbirki Čebelica je ponovno izšla slikanica s sedmimi pesmimi, ki jih je za otroke ustvaril eden najbolj priljubljenih in cenjenih slovenskih pesnikov - Tone Pavček. Izbrane pesmi so prave sončice – optimistične so, sončne, igrive, žuboreče, vesele in duhovite, takšne kot je s soncem obsijano poletno jutro. Sejejo dobro voljo in vero, da je svet lep in zanimiv, čeprav je še tako majhen, da sega le od otroškega igrišča do stare mame. Najlepše pa je, da so pesmi kljub lahkotnosti in tematiki, primerni otrokom, tako kakovostne, da v prebiranju slikanice hkrati uživata otrok in tudi odrasli, ki mu bere. Slikanico krasijo ilustracije Marjana Mančka.

Založnik o knjigi:
Pesmi Toneta Pavčka se tako po kakovosti kot priljubljenosti uvrščajo v sam vrh slovenskega pesništva za otroke in mladino. Slikanica Sonce in sončice z imenitnimi ilustracijami Marjana Mančka je prvič izšla leta 1993. Za Čebelico smo izbrali sedem pesmi iz te slikanice – ritmičnih in bogato zvočnih, duhovitih in humornih. Knjiga vabi v barviti svet domišljije in kaže, da je življenje polno igrivosti in veselja.

Založba: Mladinska knjiga 2014
Trda vezava, 16 strani
Mere: 20 x 20 cm
ISBN / EAN: 9789610132936
 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.