Mala enciklopedija Zakaj?

Nathalie Corradini, ilustracije Jacques Azam

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zakaj med nevihto grmi? Zakaj jeseni listje odpada? Zakaj so gore? Zakaj imamo popek? Zakaj so plamenci rožnati? Zakaj ladje plujejo? Približno 150 kratkih, jasnih in natančnih odgovorov o naravi, živalih, telesu, Zemlji in nebu.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Nova otroška enciklopedija razloži svet s kratkimi odgovori na navidez preprosta vprašanja, kakršna nam zastavljajo otroci. Recimo, zakaj je v gorah toliko lepih cvetic, zakaj orli krožijo na nebu, zakaj nas meduze ožgejo, zakaj spimo, zakaj med nevihto grmi, zakaj netopir spi z glavo navzdol... Vprašanj je 150, obsegajo pa področja živalskega sveta, morja, gorovja, podeželja, človeškega telesa, Zemlje in neba. Odgovori so kratki, jasni in tehtni, pa tako zanimivi, da ob njih zastane tudi odrasli. Na kratko povedo bistvo. Vsako vprašanje spremlja povedna ilustracija, nekatere pa dopolnjujejo prosojnice in drobne zanimivosti. Na koncu je še kratek kviz. Nathalie Corradini, ilustracije Jacques Azam, založba Narava.

Založba Narava, 2016
Trda vezava, 68 strani
Mere: 23 x 20.5 cm
ISBN: 978-961-6893-81-7

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.