Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom BWT – za prečiščevanje vode s funkcijo sproščanja dodatnega magnezija v filtrirano vodo.

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

Polnjenje je enostavno, pokrov pa se odpira samodejno.
Filter vodo očisti, hkrati pa vanjo med filtracijo postopoma sprošča mineralni magnezij, ki je nujen za zdravo delovanje telesa. Magnezij je nujno potreben za človekovo zdravje. Če telesu primanjkuje magnezija, se pojavijo težave: mišični krči, težave s spanjem, utrujenost in glavoboli, šibki in lomljivi nohti itd. Članek o koristih vode v nosečnosti lahko preberete tukaj.

En filter zadostuje za filtriranje do 200 litrov vode, nato je potrebno filter zamenjati. Vrč nima števca porabe, oz. opozorila, kdaj zamenjati filter. Vrč ima volumen 2,7 litra, oblikovan pa je tako, da se prilega na polico na vratih hladilnika. Vrč nadomesti drage plastenke, ki za povrh še onesnažujejo okolje.


Certifikati kakovosti:

• LGA,
• HACCP,
• Inštitut Fresenius.

Tehnične lastnosti:
• volumen: 2,7 l,
• označena lestvica za količino,
• enostavno polnjenje s samodejnim odpiranjem pokrova,
• primeren za shranjevanje na vratih hladilnika,
• barva: bel pokrov, prosojna plastika.

Paket vsebuje:
• BWT vrč Penguin,
• BWT filter Longlife Mg +.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.