Biti jaz - Kako dvignemo misli na višjo raven, harmoniziramo svojo energijo in se rešimo iz pasti partnerja

Cassie Mendoza-Jones

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Biti jaz raziskuje, zakaj nas tako skrbi, kaj si o nas mislijo drugi, in kaj nam obsedenost s primerjanjem povzroča na telesni, mentalni, čustveni in duhovni ravni. Če ste utrujeni od tega, ker sami sebe kar naprej priganjate, in če imate dovolj svojega perfekcionizma, zaradi katerega v svojih očeh nikoli niste tako dobri kot drugi, boste v knjigi našli praktična orodja, ki vam bodo pomagala, da se izvijete iz pasti primerjanja. Naučili se boste, kako sami sebe sprejeti takšne, kakršni ste, in se oddahnili, spočili in se začeli veseliti ob občutku umirjenosti in lahkotnosti, ki ga to sprejemanje prinaša.

Ali ste že siti tega, da sami sebe trpinčite?
Imate dovolj mučnih občutkov, ki vam jih vzbuja nenehno primerjanje z drugimi?
Ali čutite, da nič, kar storite, ni dovolj dobro?

Pa ni treba, da je tako. Uganite, zakaj! Vaša vrednost vam je prirojena – ne morete si je prislužiti z dosežki in vedno novimi cilji … to pa pomeni, da je tudi ne morete izgubiti, celo kadar mislite, da nikakor še niste dosegli dovolj.
Čas je, da opustite negativne misli, da boste zaslužnejši, če boste več delali … misli, ki vam ne pustijo, da bi zakorakali naprej, misli, ki vas s stalnim primerjanjem priklepajo na mesto.
Čas je, da razumete, kaj vam skuša dopovedati telo, kadar pregorevate in se ženete čez vse meje v jalovem pehanju za občutkom višje lastne vrednosti, za dosežki in popolnostjo.
Dovolj dobri ste.
To zavedanje pa se začne tako, da se sprejmete. Ko se resnično sprejmete, spoznate, da ste v vsej nepopolnosti – popolni.

Cassie Mendoza-Jones je kineziologinja, naturopatinja in coachinja, ki živi v Sydneyju. Kot svoje poslanstvo čuti podporo ljudem, ki so na poti k sebi. Pomaga jim, da se prenehajo tako gnati in se zavedo, da so skrb zase, samozavest in sprejemanje sebe nekaj dosegljivega.

Založba BP, 2017
Trda vezava, 249 strani
Mere: 20,5 x 13,5 cm
ISBN: 978-961-7001-08-2

v košarico
Namesto: 23,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,94 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Sto obrazov notranje moči

Knjiga je še nerabljena! V knjigi je zbranih sto meditacij za različne izzive, ki se nam porajajo v življenju. Tenkočutna razmišljanja, ki sežejo pod povrhnjico vsakdanjika, vabijo na potovanje v večno rast, v globine občutenega, v ustvarjalno iskanje svežine novega. Zgoščena simbolna govorica nagovarja vse tisto, kar želi biti opaženo, prepoznano, spremljano v preobrazbi.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.