Zaton Prometejeve dobe - Anton Komat

Anton Komat

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Prepletenost prikazovanj čudeža življenja in soodvisnost živih bitij sta neločljivi in vseobsegajoči. Splet življenja je kakor neskončno zapleteno tkanje, v katerem mora držati vsaka nit, vsako vozlišče. Harmonizacija planetarnega življenja je v milijonih let evolucije dosegla ustroj holograma, kjer je celota skrita v vsakem od njenih delov in katere zavest je sestavni del univerzuma. Človek sam po sebi je živi dokaz kozmične inteligence.

Študentska založba, 2000
Mehka vezava, 239 strani
Mere: 24 x 17 cm
ISSN: 977-0351 428013

 

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Spoznajmo zdravilne rastline, priročnik, določevalni ključ

Knjiga je še nerabljena! Priročnik je namenjen vsem ljubiteljem narave kot pomoč pri določanju rastlinskih vrst, hkrati pa ponudi najpomembnejše informacije pri nabiranju in uporabi zdravilnih delov rastlin. Opisanih je več kot 440 zelišč, grmovnic in dreves, ki jih najdemo v naravi ali na domačem vrtu.

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.