Menopavza: je to konec, le pavza ali nov začetek?

Vesna Cetinski

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Knjiga Menopavza je namenjena vsem, ki počasi vstopate v to obdobje, ali pa za tiste, ki ste že pred vrati vanj. To je obdobje »ponorelih hormonov« v katerem imamo moč, da se dokončno uresničimo.
V prvem delu knjige boste najprej spoznali osebno zgodbo avtorice v obdobju predmenopavze, menopavze ter njenega vrhunca in dna. V drugem delu knjige avtorica ponudi 10 pravil za preživetje menopavze.
Zgodba o menopavzi je pravzaprav zgodba o nekem obdobju življenja. To obdobje pa ne visi osamljeno v zraku, temveč je povezano z vsemi prejšnjimi življenjskimi dogodki. Tesno in neločljivo je povezano, zato tudi dve ženski tega obdobja ne doživljata enako. Kljub temu pa obstajajo vzorci, na podlagi katerih lahko potek menopavze do neke mere predvidimo. Odvisni so od tega, kako ženska živi pred tem, kakšen je njen življenjski slog (hrana, gibanje ...), njeno socialno okolje in kakšno je bilo njeno otroštvo.

Založba Primus, d.o.o., 2019
Mehka vezava, 136 strani
Mere: 14 x 22 cm
ISBN: 9789617033892

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.