Odsevi lune na vodi

Xiaolan Zhao

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Končno je Slovenija dobila praktično knjigo o TKM v slovenskem jeziku!
Zdravnica Xiaolan Zhao v knjigi Odsevi lune na vodi deli darove tradicionalne kitajske medicine z ženskami in jim želi pokazati, kako jih lahko uporabljajo, da bi preprečile bolezni, zavarovale svojo vitalnost in povečale zavedanje o svojih sposobnostih ohranjanja zdravja in samozdravljenja. Želi jih tudi spodbuditi, da bi razvile prijaznejši in bolj sočuten odnos do sebe.

»Starodavna tradicija kitajske medicine je bolj kot kdaj prej potrebna v naši družbi, kjer so ženske pod vse hujšim pritiskom biti superženske in se spopadajo z izčrpanostjo, stresom in pomanjkanjem spanca prek svojih zmogljivosti.« Carolyn DeMarco, splošna zdravnica

Dr. Xiaolan Zhao se je rodila in odraščala v mestu Kunming na jugozahodu Kitajske. Proti koncu kulturne revolucije (1966–1976) je študirala zahodno medicino in po končanem študiju leta 1977 začela delati kot kirurginja v bolnišnici, kjer je bilo primarno zdravljenje s tradicionalno kitajsko medicino (TKM). Kmalu je odkrila številne veje te medicine, še posebej kitajsko zeliščno medicino. Po dobrem letu dni dela na kirurškem oddelku se je vrnila na medicinsko fakulteto in končala študij TKM. Nato se je vrnila v bolnišnico in v zdravljenju združevala obe medicini. Tam je delala osem let, leta 1988 pa se je preselila v Kanado. Ker je v Kanadi naraščalo zanimanje za TKM, je v Torontu leta 1993 odprla ordinacijo, ki je bila takoj uspešna, število njenih bolnikov se je nenehno povečevalo. Zato se je odločila, da bo delila svoje neprecenljivo znanje in izkušnje v knjigah, da bi lahko doseglo čim več ljudi. Dr. Xiolan še danes živi v Torontu, kjer vodi in dela v svojem Centru zdravja Xiaolan Health Centre, med drugim pa je tudi direktorica Kanadskega društva za podporo rakavim bolnikom.

Založba Primus, 2020
Mehka vezava, 274 strani
Mere: 14,0 x 22,0 cm
ISBN: 9789617090727

v košarico
Namesto: 25,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.