Popolna ljubezen: ali popolna ljubezen obstaja?

Lidija Bašič Jančar

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Knjiga, ki je pred vami, zariše temelje partnerstva in starševstva, ki temeljijo na sodobnih psiholoških znanjih, nevroznanosti, teoretičnih izhodiščih teorije navezanosti in modelu relacijske družinske terapije. Nov, dragocen pogled na vzgojo in odnose, ki se je razvijal zadnjih 30 let, premika staro miselnost namena odnosov zgolj zaradi reprodukcije.

Težnja po stiku, globoki povezanosti in želji po odsotnosti samote ter vera v to, da človek lahko samega sebe izgradi v najboljšo različico le ob sočloveku, vodi v relacijski doprinos pomembnosti odnosov. Preprosto dejstvo, da so nam odnosi dani, nas nagovarja, da imamo v tem življenju posebno nalogo in sicer, da iščemo oporo v medsebojni povezanosti in da pri tem poslanstvu nikoli ne obupamo.

Pomembne teme kot so: globoka povezanost med starši, otroci in med partnerjema, čustvena bližina, iskanje stika, vztrajanje v partnerskem odnosu, razhajanje, odtujenost in praznina ter iskanje čustvenega stika v družini in še mnoge zanimive teme se v knjigi odstirajo in bralca nagovarjajo k razmišljanju, kako pomembno je ohranjati in razvijati medosebne odnose ter jih na podlagi ljubezni in trenutkov stika spreminjati v vedno bolj trajne in polne. Ljudje nismo popolni, lahko pa hrepenimo po popolnosti, ko izkušnja lepega trenutka rodi drugo in tako naprej. Tako ljubezen z leti postaja vse bolj sprejeta, enkratna in neponovljiva.

Samozaložba, 2019
Mehka vezava, 218 strani
Mere: 14,0 x 21,0 cm
ISBN: 9789612905590

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.