Dva bregova, ena reka

Mike Gayle

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Tujca živita svetove daleč narazen. Tujca, ki na videz nimata prav nič skupnega. A ni bilo vedno tako. Kerry Hayes je mati samohranilka, ki živi v naselju na jugu Londona. Sina in sebe preživlja z delom čistilke v hišah, ki si jih sama niti v sanjah ne bi mogla privoščiti. Kot otrok je bila Kerry oddana v rejo in njena preteklost jo še vedno preganja.

Noah Martineau je uspešen odvetnik z lepo ženo, hčerko in hišo v mondenem naselju Primrose Hill. Noah je bil kot otrok posvojen in odloči se, da se ne bo nikdar obračal nazaj in da bo vselej usmerjen le v prihodnost. Kerry skuša najti brata, od katerega so jo kot otroka ločili, in s tem sproži niz dogodkov, ki bodo drastično vplivali tako nanjo kot na njenega brata.

Običajno življenje, neolepšani pripetljaji; občasno zabavna in vsekakor ganljiva zgodba, ki bo ostala z vami še dolgo po tem, ko boste prebrali čustveno, srce parajoče zadnje poglavje. Mike Gayle, angleški novinar in pisatelj, je bil rojen oktobra leta 1970 v Birminghamu v Angliji, staršema s poreklom z Jamajke.

Študiral je sociologijo in novinarstvo. Preden je izdal svoj prvi roman, je bil urednik in je kot svobodni novinar pisal za številne revije in časopise. Do danes je napisal dvanajst romanov, ki so prevedeni v več kot trideset jezikov.

Založba Meander, 2021
Trda vezava, 344 strani
Mere: 13,5 x 20,5 cm
ISBN: 9789617101522
 

v košarico
Namesto: 26,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.