Marija ima mnogo oblek

Branko Petauer

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Marija je samo ena, čeprav v različnih podobah. Pisec letošnjih (2022) šmarničnih premišljevanj za odrasle nam približa vzklike, s katerimi pozdravljamo in častimo Marijo. Nekateri vzkliki so iz lavretanskih litanij, drugi pa so povezani z marijanskimi svetišči. Premišljevanja se končajo s povabilom »romarju«, naj zaupa v Marijino pomoč in varstvo.

Šmarnice za odrasle nas vabijo na romanje v različna romarska svetišča, kjer se srečujemo z raznolikimi upodobitvami Božje Matere. Nekatere so povezane s posebnimi dogodki ali zgodovino kraja, druge z ljubeznijo in hvaležnostjo molivcev, ki so z ustvarjanjem čudovitih Marijinih podob in pesmi izrazili svojo vdanost nebeški Kraljici. Naj bodo tudi za sodobnega človeka spodbuda, da bi z večjo vero pristopal k njej in ji odprl vrata srca, da bo Jezus lahko v njem delal čudeže.

Založba Celjska Mohorjeva družba, 2021
Mehka vezava, 105 strani
Mere: 15,0 x 21,0 cm
ISBN: 978961275833

v košarico
Namesto: 8,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.