Pa čeprav buldožer

Andrej E. Skubic

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Po odvajanju od alkoholizma se Geni Kalanu, pisatelju z ženo in pubertetniškim sinom, ponudi nov delovni izziv: s pomočjo nekdanje sošolke dobi delo pri tehnološkem podjetju, kjer naj bi razvijal umetno inteligentne like za program virtualne resničnosti, v kateri se bodo odvijale igre in filmske zgodbe prihodnosti. Na zaskrbljenost svoje delodajalke priložnosti ne izkoristi za ustvarjanje akcijskih junakov, temveč jo razume kot priložnost za introspekcijo.

S poustvarjanjem nekaterih likov iz svoje preteklosti, ki jih je v resničnem življenju na različne načine prizadel – med njimi tudi svoje žene –, skuša razčistiti, kakšen lik je pravzaprav sam – besedni umetnik, ki je v življenju od nekdaj laže shajal z izmišljenimi liki kot z resničnimi ljudmi. Vse pa se zaplete, ko začne v virtualno resničnost vdirati skrivnosten avatar, ki nadleguje njegove like z nenavadnimi vprašanji in izpovedmi … Pa čeprav buldožer je roman o človeški naravi in tehnologiji, literaturi in faktih, v katerem se mešata stvarnost in domišljija.

Založba Goga, 2022
Trda vezava, 436 strani
Mere: 13,5 x 20,5 cm
ISBN: 9789612773618

v košarico
Namesto: 29,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.