Zajtrk z Mojco : 60 receptov za iskriv začetek dneva

Mojca Koman

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Najbrž si mislite, da je v tej knjigi na slikah vse polno jagod, borovnic, sem in tja avokado … Nak, ni res. Veste, v januarju ne morem priti do svežih jagod, vse do julija tudi borovnic ni, zajtrkovala pa bi rada tudi, ko je zunaj lesketajoči sneg ali mrka megla. Zato boste v knjigi našli velik kup namazov, celo arašidovega in rožičevega, pa številne jajčne, mlečne jedi iz skodele ter nekaj jedi naših babic, za katere si res želim, da ne bi šle v pozabo. Kot ljubiteljica domačega kruha nisem mogla mimo kruhkov, rogljičkov, mlečnih pletenic, kolačkov ... Skupaj kar 60 receptov za povsem družinsko rabo in iz sestavin, ki jih gotovo najdete doma ali v že manjši trgovini. Za hitre zajtrke, celo za na pot ali za takrat, ko si ležerno privoščimo obrok za bogato obloženo praznično mizo. Vsak recept ima še kak starševski nasvet, idejo za različico ali zgolj napotek iz prve roke, da jed uspe brez težav.
Zajtrk – za prijeten začetek dne, predvsem pa za zgled. In, kot sem zapisala v uvodu knjige: »Za hiter zajtrk je potrebnih le 15 kratkih minut. Gre le za eno od 96 četrtin ure v celem dnevu in prav gotovo vsak zmore poiskati čas zanjo.«
Mojca Koman, univ. dipl. inž. živ. tehn.

Založba Družina, 2023
Trda vezava, 152 strani
Mere: 18,5 x 23,5 cm
ISBN: 9789610409519

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.