S tem boste morala živeti

Lucija Zajc

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:

Gre za zanimivo samoizpovedno besedilo, v katerem avtorica opisuje travmatične trenutke in obdobja iz svoje preteklosti. Pri tem zelo previdno in postopoma odkriva odnose iz primarne družine, prizadetost ob mamini prezgodnji smrti in izgubljene sanje o poklicni poti ter prijateljstvih.

Skupaj z avtorico tako vstopamo v svet duševnih motenj in spremljamo poskuse, da bi jih premagala. Njene izkušnje iz zdravljenja pri psihiatrih bodo spodbuda za tiste bralce, ki še oklevajo, ali naj sprejmejo vlogo pacienta v okviru služb za duševno zdravje.

Besedilo spremljajo uvodne misli znanih Slovenk, nekatere bo presenetila spremna beseda z naslovom Psihoterapevtski uvid. Avtoričin vešči in neposredni način pisanja bralcu ali bralki (slednjih bo najbrž več) omogoča, da se hitro vživi v njene zgodbe in jim z zanimanjem sledi …

Založba Primus, 2023
Mehka vezava, 227 strani
Mere: 22,0 x 14,0 cm
ISBN: 9789617184495

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.