Dozorevanje – Zapuščina zmajskega srca

Nora Roberts

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Svet čarovnije in svet ljudi sta ločena. Nekateri lahko prehajajo med njima; tudi Breen Siobhan Kelly. Breen se je odločila za vrnitev v Talamh, njen prijatelj Marc je z njo. Resničnost skrivnostnega sveta ga povsem očara in prevzame. Svet zmajev, škratov, vil in morskih deklic je čaroben in brez sodobne tehnologije. Tu Breen ni običajna mlada učiteljica. Tu se uči sprejeti moči svoje resnične identitete, Marca pa njeno ljudstvo in vladar Feyjev, Keegan, toplo sprejmejo. Keegan je Breen uril za bojevnico. Občudoval je njene moči in veščine; vedno bolj sta se povezovala.
Toda enega člana Breenine krvne družine ni v Talamhu. Njen dedek, izgnani bog Odran, kuje spletko za uničenje Talamha. Če hočejo premagati njegove temne sile, morajo združiti vse svoje moči. Prišlo bo do izgub in žalosti, izdaje in prelivanja krvi. Toda skozi vse to bo Breen Siobhan Kelly naredila naslednji korak na potovanju dozorevanja v to, za kar se je rodila.

Založba Meander, 2023
Trda vezava, 454 strani
Mere: 21,5 x 14,0 cm
ISBN: 9789617170573

 

v košarico
Namesto: 34,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.