Novice

Poletna številka Pikapolonice že v prodaji!

Poletna izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

Vse novice

Črpalke, o katerih smo sanjale

Prsne črpalke Medela Flex imajo povsem novo tehnologijo. Črpalka, ki nas objame - to je nova izkušnja črpalke, prilagojene posamezni mamici.

ams_mamica_net.jpg

Ovalen nastavek je vrtljiv za kar 360◦, je mehak in prožen ter je dokazano bolj prilagodljiv dojkam. S časom dojka spreminja obliko in velikost, kot tudi v času dojenja, ko je bolj ali manj polna. Poleg tega so na voljo štiri velikosti nastavkov, ki ne puščajo sledi na dojki. Črpanje je nežno, brez vlečnega občutka. S pomočjo tabele lahko mama izbere nastavek pravilne velikosti, ki naj bo rahlo večji od njenih bradavic.

Črpalke imajo dve fazi črpanja. Najprej hitrejšo in nežno masažo dojke. Hitrejše sesanje stimulira refleks za izločanje mleka in sproži pretok mleka. Druga faza je črpanje s premori, s tem posnema naravno otrokovo dojenje. Ko mleko prične teči, poteka druga faza počasneje in globlje. Tudi naravno dojenje poteka tako, da otrok najprej hitro vleče, da mleko priteče, ko pa pije, ima vmes premore, da lahko požira in diha. Flex črpalke bolje izčrpajo mleko, povečujejo laktacijo, ne prihaja do zamašenih vodov ter bolečih bradavic.

Dovršeno koleno pod kotom mami omogoča udoben pol ležeč položaj med črpanjem in nudi zaščito pred uhajanjem mleka v druge enote črpalke.

Črpalke imajo od 9 oz. 11 stopenj jakosti črpanja (vakuum) v obeh fazah. So lahke, tihe, prenosne, enostavne, priročne, učinkovite, na elektriko in baterije in enostavne za čiščenje.

ams_swing_net.jpg

Flex NOVI črpalki Medela Solo (enojna - črpanje iz ene dojke) in Medela Swing Maxi (dvojna - črpanje iz obeh dojk hkrati) z motorčkom bele barve pa imata še funkcijo premora. Mama lahko črpalko začasno ustavi, če si želi npr. popraviti položaj, morda bolje nastaviti set za črpanje, kaj postoriti ali si kaj prinesti. Če mama po premoru ne nadaljuje s črpanjem, se črpalka po dveh minutah ugasne sama.

ams_solo_net.jpgČrpalki imata napajalnik ter dodan nastavek USB za polnilno baterijo. Črpalki lahko polnimo doma ali v avtomobilu ali računalniku. Črpalki lahko uporabljamo med polnjenjem baterije.

Črpalki z lučkami različnih barv mami vizualno sporočata nekatera stanja črpalke. Črpalki se čez pol ure ugasneta sami, če v tem času nista bili uporabljeni. Bolj učinkoviti, bolj prilagodljivi in udobni, bolj naravno črpanje, bolj priročni. Medela ju letos v juniju s ponosom predstavlja. Za mamice in dojenčke ustvarja že 60 let.

Dobra črpalka je izrednega pomena, z njo si mama mleko obdrži dalj časa. Švicarska Medela nudi tudi vrečke za mleko ali stekleničke, v katerih lahko mama mleko shrani v hladilniku ali zamrzovalniku. Vsaka kapljica šteje.

Ne pozabimo na veliko vlogo materinega mleka za razvoj in zdravje otroka, črpalke ga nudijo.

Več o izdelkih Medela TUKAJ.
Promocijsko sporočilo

Teme

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.