Steze do zdravja, priročnik o zdravilnih zeliščih

Ančka Tomšič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Vse o zdravilnih zeliščih: kje in kakšne nabiramo, kako jih hranimo, kako jih pripravljamo in uživamo. Zeliščarstvo je bilo na Slovenskem v preteklosti eno najbolj razširjenih oblik zdravilstva. Zdravilna rastlina je rastlina, ki se v medicini ali zdravilstvu uporablja za zdravljenje. Tradicionalno zdravilne rastline uporabljamo tako, da iz njih pripravimo zdravilne čaje, tinkture,sirupe, pomade...

Založba Prešernova družba, 1999
Trda vezava, 210 strani
Mere: 14,5 x 20 cm
ISBN: 978-961-6261456

 

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Meso je problem! Argumenti za uživanje rastlinske hrane + 140 receptov

Knjiga je še nerabljena! V rastlinah je vse, kar potrebujete, da bi bili karseda zdravi in da bi živeli življenje, kakršno si zaslužite. Pridružite se mi pri revoluciji zdravega prehranjevanja z močjo rastlin!

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €

Sto obrazov notranje moči

Knjiga je še nerabljena! V knjigi je zbranih sto meditacij za različne izzive, ki se nam porajajo v življenju. Tenkočutna razmišljanja, ki sežejo pod povrhnjico vsakdanjika, vabijo na potovanje v večno rast, v globine občutenega, v ustvarjalno iskanje svežine novega. Zgoščena simbolna govorica nagovarja vse tisto, kar želi biti opaženo, prepoznano, spremljano v preobrazbi.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Sto sezonskih rastlin na Slovenskem

Knjiga je še nerabljena! Popoln vodnik cenjene strokovnjakinje Ruth Podgornik Reš, žal pokojne, govori o okrasnih rastlinah na vrtu, na oknih, na balkonih in v domovih. Je zelo popoln vodnik za vse ljubiteljske vrtnarje, v njem pa bodo našli marsikaj koristnega tudi tisti, ki o rastlinah vedo več. Pomagala vam bo načrtovati nakup rastlin, razporeditev zasaditve in tudi vzdrževanju rastlin.

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.