Tu je bila Britt-Marie

Fredrik Backman

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Britt-Marie ne prenese umazanije, in če pribor ni v predalu na svojem mestu, bi najraje zakričala. Vedno večerja ob spodobni uri, vstaja pa ob šestih zjutraj, ker se samo norci zbujajo pozneje. In ni pasivno agresivna. Niti najmanj. Le ljudje včasih njene prijazne predloge razumejo kot kritiko. Vsa leta je živela za druge in čakala, da se njeno življenje začne. Zdaj pa ima pri 63 letih vsega dovolj in zapusti moža. Nova služba jo pripelje v mestece, ki ga je prizadela finančna kriza. Edino, kar še ostane otrokom in odraslim, je navdušenje nad nogometom. Britt-Marie nima zanj nobenega razumevanja. Toda otroci, ki mrzlično iščejo novega trenerja, se obrnejo nanjo in ji popolnoma spremenijo pogled na svet.
Švedski bloger, kolumnist in pisatelj Fredrik Backman (1981) je zaslovel s prvencem Mož z imenom Ove. Tudi z drugim romanom Babica vas pozdravlja in se opravičuje se je v hipu prebil na vrh prodajnih uspešnic.

Založba Mladinska knjiga, 2017
Trda vezava, 383 strani
Mere: 20,5 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-01-4075-7

 

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.