Čudež pozornosti – Uvod v meditacijsko prakso

Thich Nhat Hanh

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Zavestno, osredotočeno dihanje je ključ do enosti telesa in uma. Ne prizadevajte si nadzorovati dihanja, preprosto bodite pozorni na to, kako vam zrak zmeraj znova polni pljuča in odteka iz njih.
Pozornost, namenjena dihanju, človeka notranje umiri in mu pomaga zbrano opravljati vsakdanja opravila, kot da so meditacija o smislu bivanja.
• Notranji mir je usklajenost telesa in duha pri vsakem opravilu.
• Umetnost življenja je pozorno bivanje v sedanjosti.
• Resnično živi le, kdor se zaveda vsakega trenutka


Založba Primus, 2012
Mehka vezava, 143 strani
Mere: 13 x 18 cm
ISBN: 978-961-6804-54-7

 

 

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

10 najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredite za otroka

Knjiga je še nerabljena!  Vsi vemo, da je zato, da bo otrok zrasel v samozavestnega, ljubečega in uspešnega človeka, ki bo srečen in bo znal osrečevati tudi druge, najpomembnejša starševska ljubezen. Toda! Vsi tudi vemo, da to ni dovolj. Otrok poleg ljubezni potrebuje tudi trdne temelje, ki mu jih podarita družina in skrbna vzgoja. Knjiga opisuje deset temeljnih, najpomembnejših vzgojnih postavk. Če boste uspešni pri njih, bo vse drugo prišlo samo od sebe – morda ne takoj, a zagotovo do otroke polnoletnosti, ko se bo odločal sam, kaj od dobre dediščine bo uporabil in česa ne.

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Očetovanje in otroštvo

Knjiga je še nerabljena! Kakšno bo očetovstvo v nadaljevanju 21. stoletja? Ali se bodo očetje v glavnem posvetili vlogi hranilca družine in večino svojega časa preživljali na svojem delovnem mestu ali bodo bližje idealizirani podobi »novega očeta«, ki previja, hrani in ljubkuje svoje otroke? Ali bodo po razvezi zakonske zveze izključeni iz življenja svojih otrok? Ali se bodo še naprej in vse ostreje borili za skrbništvo? Bodo torej moški vse bolj ali vse manj vpleteni v družinsko življenje?

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Čičke & čačke, Risanje za sprostitev, ustvarjalni priročnik

Knjiga je še nerabljena!  Pripravite svinčnik, papir in tanek flomaster - in že lahko začnete. Vzorce preprosto povečajte, spremenite ali razširite. Pri tem ima domišljija prosto pot. Pomembno je, da risanje motivov zen čičk in čačk sprosti in spodbudi ustvarjalni tok. Vsi, ki verjamete, da niste nadarjeni za risanje in da ste popolnoma brez ustvarjalnega talenta, lahko prek te metode sebe in vse druge prepričate v nasprotno.

v košarico
Namesto: 15,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.