Novice

Izšla je zimska otroška revija Pikapolonica!

Otroci se s Pikapolonico prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Zima bo zabavnejša s Pikapolonico!

Vse novice

Aktualno

Dobili ste rezultate Nifty testa. Kaj pa zdaj?

V Sloveniji je možno opraviti Nifty test v kar 39 ginekoloških ambulantah in klinikah.


Po samo nekaj dneh ste prejeli rezultate NIFTY testa, ki je rezultate razkril že več kot 2.000.000 nosečkam. Sedaj ste na vrsti tudi vi. A rezultati so prišli na treh straneh – vam pa ni nič jasno?

''Ali low risk pomeni, da tveganje vseeno obstaja?''
''Zakaj ni vse zabeleženo kot 100 % na testu?''
''Kdo mi bo rezultate razložil?''
''Ali bo moj zdravnik vedel, za kaj gre?''
''Bo moj otrok zdrav?''

Takšna vprašanja si vsak mesec zastavi na stotine nosečnic.

Nič ni prepuščeno naključju
Prva in najpomembnejša stvar, ki jo morate vedeti, je ta, da v kolikor so rezultati NIFTY testa prišli neposredno na vaš e-mail, potem so zagotovo v redu! Vsak rezultat, ki bi imel tudi najblažjo zdravstveno indikacijo, bi najprej poslali vašemu zdravniku, ki bi prevzel vse nadaljnje korake. Pri NIFTY testu ni nič prepuščeno naključju.

Izveste lahko tudi spol otroka
Rezultati, ki jih imate pred seboj, so posledica izredno podrobne in natančne analize podatkov, pridobljenih z najmodernejšo tehnologijo genetskega sekvenciranja prosto celične DNK. Rezultati prikazujejo možnost tveganja za pojav najpogostejših genetskih nepravilnosti že od 10. tedna nosečnosti naprej, hkrati pa NIFTY test ponuja tudi dodatne možnosti testiranja za druge genetske nepravilnosti, kot so sindromi delecij in anevploidije spolnih kromosomov. Idealno je, da imate za vsakega izmed teh parametrov rezultat »low risk«, kar v prevodu pomeni nizko tveganje. Zraven teh rezultatov boste - v primeru, da ste se tako odločili - izvedeli tudi spol otroka. V primeru, da nosite dvojčke, bodo rezultati enaki, le da bodo vsebovali informacije o kromosomih 21, 18 in 23 ter o prisotnosti kromosoma Y (prisotnost tega kromosoma prikazuje, da sta en ali oba ploda moškega spola).

Zanesljivost rezultata
Zdravniki zaradi kvalitetne izvedbe NIFTY test koristijo v svoji stalni praksi in ga zaradi zanesljivosti rezultata tudi priporočajo bodočim staršem. Vedo namreč, da NIFTY test zagotavlja najbolj kvalitetno analizo proste plodove DNK, s čimer se zagotavlja najboljša kvaliteta dobljenega rezultata.

Največja klinična študija na svetu
NIFTY ni samo test, s katerim je bilo testiranih največje število vzorcev na svetu, temveč je tudi test, ki je testiran skozi največjo klinično študijo na svetu, v katero je bilo vključenih 147.000 nosečnic. NIFTY test je in ostaja najbolj kompleten predrojstveni test na tržišču, hkrati pa je neizogibno tudi dejstvo, da gre za najbolj zanesljiv neinvazivni predrojstveni test na svetu. Rezultati NIFTY testa presegajo 99 %, zaradi česar se tako zdravniki kot tudi bodoče mamice na njegov rezultat popolnoma zanesejo.

NIFTY test je na voljo v več kot 66 državah po vsem svetu, v Sloveniji pa ga je možno opraviti v kar 39 ginekoloških ambulantah in klinikah.

Več o NIFTY testu lahko preberete na spletni strani www.niftytest.si.

banner_300x250px.jpg


Promocijsko sporočilo

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.